Adrian Gaxha agjëron Ramazanin

Megjithëse është tejet i angazhuar në muzikë,këngëtari Adrian Gaxha ka vendosur të agjërojë Ramazanin.

ShowBiz

18/06/2015 09:52

Adriani dhe Lindoni gjatë një interviste në Radio Shkupi janë zotuar se pavarësisht që janë shumë të angazhuar këtë verë,do të arrijnë të agjërojnë.

Kujtojmë se Adrian Gaxha dhe Lindon Berisha erdhën me dy projekte njëherësh,të cilat u mirëpritën mjaft mirë nga publiku.

Këngët “Kalle” dhe “Syn” janë shndërruar në hitet e momentit.(Lajmi.net)