Adem Grabovci: Mungesa e materialit e shty votimin e Speciales, s’ka arsye tjera

​Shefi i grupit parlamentar të PDK'së , Adem Grabovci ka thënë se shtyrja e votimit të Gjykatë s Special është shtyrë për mungesë të materialit. Ai ka thënë se deputete nuk e kanë pasur komplet materialin për kë të çështje. Ai ka hedhur poshtë pohimet se ka pozita nuk i ka pasur votat.

Lajme

05/06/2015 21:16

Grabovci thotë se Gjykata do të votohet atëherë kur deputetet do ta kenë draftin e kompletua.

“Nuk i emetojmë ato çka thuhet e AKA flitet në media. Unë po flas për anën zyrtare. Draft ligji duhet të vije në Kuvend, tu shpërndahet deputetë v dhe më pas të votohet”, ka thënë Grabovci në “Debat” të RTK-së.

Ai ka thënë se Specialja duhet te votohet dhe të tregohet se Kosova është e gatshme të bashkë punoj me miqtë ndërkombëtarë .

Ai ka treguar se PDK do ta votoj kë të gjykatë . Por, sipas tij gjykimet në kë të Gjykatë duhet të bë hë n në mënyrë të barabartë. Siç ka thënë ai duhet te tregohet njëherë e qartë se lufta e UCK’së ka qene e pastër.