Adelina Thaçi emocionohet teksa flet për mësuesen e saj të parë

Këngëtarja Adelina Thaçi ishte e ftuar në “Mirage” me rastin e festës së 7 Marsit. Ajo ligjëron në një fakultet privat në Prishtinë e stafi i “Mirage” ishte atje për të intervistuar këngëtaren dhe për të parë se si është ajo si profesoreshë. Adelina na tregoj shumëçka por gjërsa filloj të fliste për këtë festë…

ShowBiz

10/03/2023 18:30

Këngëtarja Adelina Thaçi ishte e ftuar në “Mirage” me rastin e festës së 7 Marsit.

Ajo ligjëron në një fakultet privat në Prishtinë e stafi i “Mirage” ishte atje për të intervistuar këngëtaren dhe për të parë se si është ajo si profesoreshë.

Adelina na tregoj shumëçka por gjërsa filloj të fliste për këtë festë ajo kujtoj edhe mësuesen e parë ku edhe u emocionua shumë, e për këtë ka edhe një arsye.

Për më shumë ndiqeni videon: