Adam Levine takohet me fansen e vogël që ka qarë kur ka marrë vesh se ai është martuar

Mia ka takuar 'të dashurin' e saj në ELLEN.

ShowBiz

16/10/2015 16:44

3 vjeçarja Mia është fansja më e madhe e Adam Levine dhe ajo ka bërë një reagim mjaft interesant kur ka marrë vesh se këngëtari është martuar.

Sigurisht, Ellen i ka bashkuar ata në emisionin e saj dhe Levine i ka dhuruar lule Mias së vogël./Lajmi.net

YouTube player
YouTube player