Abrashi pret në tetor hapa konkret për pensionet nga Zvicra

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka thënë se është optimist se në tetor do të ketë diçka konkrete me Zvicrën sa iu përket pensioneve.

Lajme

23/08/2015 23:35

Ai ka thënë se kanë filluar skemat aktive të tregut të punës të cilat do të krijojnë vende të reja të punës, raporton Epoka e Re.

“Gjatë vitit 2015 kemi arritur t’i trajtojmë e t’i certifikojmë mbi 2800 punëkërkues”, ka thënë ai.