Abrashi: Kandidimi im nënkupton fitore!

Lidhja Demokratike e Kosovës ka zyrtarizuar Arban Abrashin kandidat për kryetar të Prishtinës.

Lajme

25/08/2017 11:25

Arban Abrashi ka thënë se është i nderuar që është i dominuar. Ai ka thënë se në Kuvendin e Kosovës janë dy ekstreme ku qytetari i Prishtinës po përdoret për ta fituar poena politike, shkruan lajmi.net.

Ai ka thënë se gjatë mandatit të tij do të merret me problemet e qytetarëve siç është ngrohja ndriçimi etj dhe se nuk do të merret me politika regjional e as të Qeverisë por që do të fokusohet për të mirën e qytetarëve.

Abrashi, më pas ka thënë buxheti për Prishtinën siguron investime dhe ndryshim të gjendjes.

“Jam i bindur për fitore vet kandidimi im nënkupton se do të fitojë”, u shpreh Abrashi. /Lajmi.net/