Abdixhiku në drekë me Hovenier: Me SHBA-të në të gjitha rrugëtimet tona përpara

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka darkuar me ambasadorin e SHBA-ve Jeff Hovenier. Në këtë takim, Abdixhiku tha se ata patën një bashkëbisedim për vizionin euroatlantik të vendit dhe marrëdhënien e ndushtë me Shtetet e Bashkuara. “Një drekë pune e rregullt, me ambasadorin e ShBA-ve në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Kënaqësi, si gjithëherë…

Lajme

23/05/2024 14:27

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka darkuar me ambasadorin e SHBA-ve Jeff Hovenier.

Në këtë takim, Abdixhiku tha se ata patën një bashkëbisedim për vizionin euroatlantik të vendit dhe marrëdhënien e ndushtë me Shtetet e Bashkuara.

“Një drekë pune e rregullt, me ambasadorin e ShBA-ve në Kosovë, Jeffrey Hovenier.

Kënaqësi, si gjithëherë bashkëbisedimi e pajtimi për vizionin euroatlantik të Republikës së Kosovës, si dhe ecjen e ngushtë me ShBA-të në të gjitha rrugëtimet tona përpara!”