AAK: Protesta dëshmi që sistemi i drejtësisë ka dështuar

Protesta e familjarëve të aktivistëve të vrarë të LDK-së, sipas AAK-së është dëshmi e dështimit të drejtësisë. AAK mbështet zbardhjen e këtyre vrasjeve.

Lajme

20/01/2015 14:08

Aleanca për Ardhmërinë  e Kosovës (AAK), protestën e familjarëve të aktivisteve të LDK-së, të vrarë  gjatë dhe pas lutës e sheh si dëshmi që tregon se sistemi i drejtësisë ka dështuar.

Përmes një komunikate për media AAK, mbështet kërkesat e familjarëve për zbardhjen e këtyre rasteve.

“Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) vlerëson që protesta e sotme e familjarëve të personaliteteve të vrara, në rrethana ende te pasqaruara, gjatë dhe pas luftës në Kosovë, është një tjetër dëshmi e dështimit të drejtësisë në Kosovë në krejt 15 vjetët e pasluftës”.

“AAK mbështetë kërkesat dhe angazhimin në zbardhjen e të gjitha këtyre rasteve dhe të të gjitha vrasjeve të tjera, ende të pazbardhura, që ndodhën në vend”, thuhet në komunikatë.