AAK fton qytetarët në protesta

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e mbështetë protestën e nesërme të shoqatave të dala nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës, kundër themelimit të Gjykatës Speciale, njofton kumtesa partiake.

Lajme

25/06/2015 18:21

Aleanca solidarizohet me kërkesat dhe me qëndrimin e këtyre shoqatave.

AAK fton qytetarët e vendit të marrin pjesë dhe ta mbështesin këtë protestë.