A ju kujtohet Imogen Thomas? (FOTO)

Thomas shpalosë vijat e saja në bikini të zeza përderisa ishte ndalur për të bërë një selfie pas një seance ushtrimesh në plazhet e Miami’t. 32 vjeqarja doli në plazhet e Miami’t pasiqë si duket kishte nevojë për pak vitaminë D, dhe njëkohësisht të jetë aktive fizikisht. Ajo përveq relaksit shfrytëzoi këtë kohë në plazh…

ShowBiz

07/03/2015 15:28

Thomas shpalosë vijat e saja në bikini të zeza përderisa ishte ndalur për të bërë një selfie pas një seance ushtrimesh në plazhet e Miami’t.

32 vjeqarja doli në plazhet e Miami’t pasiqë si duket kishte nevojë për pak vitaminë D, dhe njëkohësisht të jetë aktive fizikisht. Ajo përveq relaksit shfrytëzoi këtë kohë në plazh edhe për ushtrime trupore.

Modelja dhe nje nga pjesmarrëset në shoun Big Brother të Britanisë u bë e famshme edhe me lidhjen e saj me futbollistin anglez Ryan Gigs.

2667E92B00000578-0-image-a-46_1425721119107 2667E86700000578-0-image-m-28_1425720826841 2667F96E00000578-0-image-m-42_1425721059391 2667F35500000578-0-image-a-32_1425720920941 2667FB5E00000578-0-image-m-44_1425721074822 2667FB3600000578-0-image-a-43_1425721066163 26680C6700000578-0-image-m-31_1425720889703 266814DA00000578-0-image-a-33_1425720939409 2668138400000578-0-image-a-45_1425721104327 2668162500000578-0-image-m-35_1425720971011