A është ky restauranti më i bukur në botë !? |FOTO GALERI|

Me pamje nga Deti Adriatik, puhizë të një mbrëmje të ngrohtë vere, dhe ushqim të klasit botërorë - e vetmja gjë që mungon në 'Grotta Palazzese' janë katër mure.

Fun

05/08/2015 13:31

Restauranti i mrekullueshëm i cili gjendet në Poligano a Mare në jug të Italisë është ndërtuar brenda një shpelle shekuj më parë, për të ofruar një nga pvrvojat më të veçanta në botë, të ambientit ku mund të darkohet.

I gdhendur rrëzë një shkëmbi të madh, ky restaurant është vetëm disa metra mbi nivelin e detit duke i lejuar mysafirët që t’i shohin dhe shijojnë valët e detit që rrahin bregun vetëm disa hapa larg prej tyre. /lajmi.net

 

Atmospheric: The dimly-lit tables for two along the water's edge offer the most romantic seats in the house

Cave: The restaurant, which is only open in the summer months, is situated beneath a hotel

Quiet: The restaurant, near Bari in Southern Italy, offers spacious tables and an ever-changing menu

Grotta     Grotta

World class: Dishes include Thai squid and grilled garlic prawns, and meals can cost $100 a head

11041101_771257566362834_3149512338681107622_n 11796328_771257603029497_3492308121224965005_n 11824975_771257623029495_1925376151618274127_n 11825656_771257613029496_424130048830925829_n 11831682_771257583029499_2090110974130333420_n