A do ta njihnit Adelinën pa Make Up

Është seksi, madje radhitet ndër femrat më të bukura të estradës sonë. Por, kjo ndodh sa herë është e lyer, pasi që pa makijazh, Adelian Tahiri nuk duket siç jemi mësuar ta shohim

ShowBiz

24/12/2014 21:23

Nëse shikojmë një fotografi që po qarkullon nëpër rrjete sociale ku këngëtarja Adelina duket totalisht e pa lyer, mund të vërejmë se nuk i përngjan asaj që e njohim ne.

Fytyra e saj e bukur dhe afër perfektes, nuk duket të jet e tillë, por kur është makijazhi aty, njëherësh edhe duart e grimereve, këngëtaret tona do të vazhdojnë të duken të bukura dhe pa asnjë behane.