Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim

14:00 | 15 Maj 2019

Këto janë arsyet pse në aeroport stafi di pothuajse gjithçka për ne.

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave  dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat, transmeton “Tch”.

Analizojnë sjelljen tonë.

Ata na shohin lakuriq

E dinë se sa agresivë jemi.

Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër.

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona.

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.

Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.