8 gjërat të cilat nuk e keni ditur se ekzistojnë (Foto)

Duke e marrë parasysh se jemi në vitin 2015, shpikjet inovative dhe produktet e tjera nuk duhet të jenë të çuditshme.

Fun

21/10/2015 22:37

Nganjëherë ju do të shihni gjëra të cilat do të ju lënë gojëhapur, por këta 8 shembuj më poshtë që lajmi.net i sjellë për ju janë seriozisht të mahnitshëm.

Keni dëgjuar për ngrohëse duarsh USB? Por për kamerierin dron? Shikoni këto fotografi më poshtë dhe mësoni më shumë:

1. Kamerieri dron
ff9183ec-e809-46ed-92a1-d430aa09783c

2. Një biçikletë për prerjen e picës
8f57b1a0-44e3-48a3-9aa7-09d632b6a66b

3. Nuk është ndonjë shpikje, por thjeshtë një krijesë e këndshme dhe e bukur
def980f3-125a-425d-9a8e-444e5f2c4a52

4. Këmbë të shtratit me priza
0981aa55-32af-4d6d-81c3-8c145102ed97

5. Një shtrat i këndshëm për mace
f356378c-39d6-4b94-b1f3-d58b184be89a (1)

6. Vaskë romantike për të martuar

7. Çaj kibernetik
0a742978-c761-4570-9e12-0610e6ca5400

8. Ngrohës USB për duar – sigurisht shumë të mira për dimër
e4d313e6-e1b3-4109-ac06-337efc2dd566