8 gjëra që ndodhin vetëm atëherë kur jeni në një lidhje serioze (Foto)

Të jesh në një lidhje serioze, padyshim që ajo do ju ndryshojë ju si person.

Lajme

08/10/2015 16:15

Nuk do të mund të vazhdoni ta jetoni jetën tuaj si më parë, pasi që çdo gjë fillon të ndryshojë.

Tani, ju e keni atë njeriun e veçantë për t’i ndarë të gjitha momentet e lumtura e të këqija me të dhe nuk keni nevojë për dikë tjetër.

Sidoqoftë, në listën e mëposhtme të cilën lajmi.net e sjell për ju, ju do të mund t’i shikoni disa gjëra të cilat do t’i përjetoni gjatë një lidhje serioze, ose ndoshta edhe i keni përjetuar.

Kjo është lista:

1) Çiftet që luajnë bashkë, mbesin bashkë

Edhe pse gjërat mund të vështirësohen nëse ajo luan më mirë se ti.

2) Ju filloni të bëni gjeste të njëjta njëkohësisht

2. You'll end up copying each other.

Kjo mund të ndodhë shumë shpesh, ndoshta edhe pa dijeninë tuaj.

3) I përshtatni kostumet tuaja për ‘Halloween’https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/82/1e/0e/821e0ebb38d4f5d5cf04d27bf1dd5d99.jpg

Dhe jo vetëm për ‘Halloween’ por edhe nëse dilni ndonjëherë në mbrëmje, ju përpiqeni që të kombinoheni me njëri-tjetrin.

4) Ju gjithmonë visheni bukur që ta mahnitni partnerin/en tuaj

4. You can stop dressing up to impress them.

Gjithmonë para se të dilni, ju do të shpenzoni një kohë të konsiderueshme duke provuar se cilat rroba ju rrinë më mirë

5) Ju filloni ti vëreni ‘shenjat paralajmëruese’ se diçka ka ndodhur

10. You'll pick up on the warning signs.

Ju filloni ta kuptoni çdo sjellje të partnerit tuaj.

6) Ju nuk frikoheni të flisni dhe të bëni gjëra të ndyta para partnerit/es tuaj12. You're not afraid to be weird and gross around each other.

Çfarëdo që ju ndiheni keq ta diskutoni me të tjerët, ju tanimë nuk e keni atë kompleks ta diskutoni me partnerin tuaj.

7) Filloni ti ngjitni emra qesharak njëri-tjetrit

13. You have ridiculous nicknames for each other.

Ju filloni ta thërrisni njëri-tjetrin me emra qesharak, shpeshherë edhe me emra të kafshëve, ndoshta.

8) Jeni pjesë e jetës së njëri-tjetrit gjatë gjithë kohës15. You're in each others lives ALL THE TIME.                                Ju tanimë shkoni bashkë në çdo vend dhe asgjë më nuk ju ndan nga njëri-tjetri. /Lajmi.net