8 aeroportet më të rrezikshme në botë (Foto)

Aterrimet dhe ngritjet e aeroplanit gjithmonë janë pjesa më e rrezikshme e fluturimit për një aeroplan. Por nëse i llogarisni edhe kushtet objektive që mund të shkaktojnë telashe shtesë, rreziku rritet.

Lajme

09/08/2015 20:15

Sido që të jetë, malet e larta dhe bjeshkët, plazhet, rrugët e automjeteve të ngarkuara, duket se nuk i dekurajojnë pilotët, dhe as udhëtarët, KUJDES – lidheni rripin e sigurisë dhe njihuni me 8 aeroportet më të rrezikshme në Botë./tetovasot

Aeroporti Princesha Gjuliana, Ishulli Shën Martin

aeroportet 2

aeroportet 3

Aeroporti Juancho E. Yrausquin, Karaibe

aeroportet 4

aeroportet 5

Aeroporti Courchevel, Francë

aeroporti 1

aeroporti 2

Aeroporti Gustaf III, Karaibe

aeroporti 1

aeroporti 2

Aeroporti i Gjibraltarit

aeroporti 1

aeroporti 2

Aeroporti i Ishullit Barra, Britani e Madhe

aeroporti 1

aeroporti 2

Aeroporti Lukla, Nepal

aeroporti 1

aeroporti 2

Aeroporti i Madeiras, Spanjë

aeroporti 1

aeroporti 2