7 gjërat që meshkujve nuk ju interesojnë rreth femrave

Asnjë mashkull nuk ka thënë ndonjëherë se ngjyra e thonjve tuaj ka rëndësi.

Lajme

30/09/2015 09:42

Por jo vetëm, pasi që meshkujt nuk janë të interesuar edhe për shumë gjëra tjera.

Kjo është lista e disa gjërave që meshkujve nuk ju interesojnë rreth femrave, e që lajmi.net e sjell për ju:

1)  Ngjyra e thonjve

1.) The color of your nail polish.

Meshkujve nuk ju intereson se çfarë ngjyre të thonjve keni, apo edhe nëse nuk i keni ngjyrosur hiç.

2) Nëse i keni prerë flokët

2.) If you got your hair trimmed.

Gjasat janë shumë të mëdha që i dashuri juaj nuk do ta vërej nëse i keni prerë 2 centimetra të flokëve tuaja.

3) Si dukeni gjatë ushtrimeve

3.) What you look like while working out.

Meshkujve nuk ju intereson nëse dukeni e djersitur në fitnes, ata janë më të interesuar të shikojnë të pasmen tuaj gjatë ushtrimeve.

4) Këpucët tuaja

4.) Shoes.

Aspak nuk ju intereson se çfarë këpucë keni mbathur.

5) Grimi juaj

7.) Your makeup.

Nëse ju ndiheni më mirë atëherë është në rregull të grimoheni por shumica e meshkujve ndihen të indinjuar ndaj femrave që vënë sasi të madhe të grimit.

6) Nëse keni celulit

8.) If you have some cellulite or stretch marks.

Shumica e vajzave kanë, shumica e djemve nuk e vërejnë apo nuk ua ndien.

7) Si dukeni kur zgjoheni në mëngjes

11.) The way you look when you wake up.

Pavarësisht se si dukeni kur zgjoheni ai ende do të ju dojë dhe do të ndihet seksualisht i tërhequr nga ju. /Lajmi.net