7 gjërat që meshkujt druhen t’i kërkojnë në shtrat

Magazina Women's Health ka pyetur disa meshkuj se çfarë duan ata në shtrat por druhen t'ja kërkojnë partnereve të tyre.

Lifestyle

09/02/2016 11:39

Këto janë disa nga përgjigjet e tyre:

-Më pëlqen kur ti je dominuese në shtrat.

-Seksi në grup do të ishte një eksperiencë e lezetshme.

-Do dëshiroja shumë të bënim seks oral.

-Më pëlqen të jetë agresive dhe kreative.

-Më pëlqen kur flet pistë në krevat.

-Do doja të bëja seks mes gjoksit të saj, por nuk e pyes dot sepse brengosem se si do reagojë.

-Nuk dua ta përkëdhel, dua të bëjmë seks menjëherë.