6 arsye pse shumë gra të mëdha bien në dashuri me burrat e gabuar

Pse gratë e mëdha priren të bien në dashuri me burrat absolutisht më të këqij? Ja gjashtë arsye që hedhin dritë mbi këtë çështje

Lifestyle

01/09/2021 13:56

  1. Shumë gra të mëdha janë ende të pasigurta për vlerën e tyre

Ka shumë gra shumë të zgjuara që kanë një sy të shkëlqyeshëm për të gjetur cilësi të mëdha tek njerëzit dhe objektet e tjera, por ato në fakt nuk mund të jenë në gjendje të shohin madhështinë në vetvete, shkruan Revista Psikologjia.

Shumë nga këto gra janë shumë të përulura për të bërë një gabim. Ato nuk e konsiderojnë veten të denjë për marrëdhënie të shkëlqyera dhe djem të mëdhenj sepse nuk e shohin ndjenjën e tyre të vetëvlerësimit, transmeton lajmi.net.

  1. Disa gra bëjnë gabim duke rënë në zakonin e keq të tërheqjes së meshkujve të gabuar

Është si një cikël i pafund nga i cili pak gra nuk janë në gjendje të dalin vetë. Ato takohen me një djalë që duket të jetë aq i keq për ta, sepse pa ndjenja ajo vazhdon të takohet me të njëjtin tip djalosh ndërsa pret një rezultat të ndryshëm.

Duhet një forcë e madhe dhe vetëdije që një grua të kërkojë më të mirën për veten e saj. Dikush duhet të vendosë gjithmonë për veten për t’i dhënë fund gjithë kësaj çmendurie shkatërruese të marrëdhënieve.

  1. Ato janë shumë të turpshme për të kërkuar gjërat që meritojnë në një lidhje

Shumë gra të mëdha janë shumë të përulura për të menduar se automatikisht kanë të drejtë të trajtohen mirë në një marrëdhënie. Ato do të justifikojnë sjelljen e keqe nga ana e partnerëve të tyre sepse mendojnë se këta burra kanë të drejtë të jenë të papërsosur dhe duhen falur.

Dhe kështu ajo do të përfundojë duke ulur standardet dhe pritjet e saj në vend që të kërkojë nga burri i saj të bëjë përpjekje për t’u ngritur në nivelin e saj.

  1. Disa gra janë shumë të vështira me veten dhe mendojnë se nuk e meritojnë lumturinë

Ka shumë faktorë dhe kontribute psikologjike që mund të shkaktojnë këtë lloj filozofie brenda një gruaje. Ndoshta ajo bëri diçka në të kaluarën për të cilën ende nuk duhet ta falë veten. Ndoshta ajo në përgjithësi beson se lumturia e vërtetë është diçka e paarritshme dhe se ne nuk duhet të aspirojmë më. Ajo mendon se nuk e meriton lumturinë dhe për këtë arsye vendos për dikë që e bën atë të mjerë.

  1. Shumë gra me çështje besimi do të preferonin të ishin me një djalë të keq sesa me një burrë të mirë i cili përfundimisht i zhgënjen

Ndodh shumë. E lartëson një mashkull në kokën e saj deri në skaj. Ajo e bën veten të besojë se ai është ai me të cilin duhet të jetë për pjesën tjetër të jetës së saj. Ajo i lejon vetes të bëhet e prekshme dhe bie në dashuri me të. Por diku përgjatë vijës, fillon ta zhgënjejë. Ai e thyen atë dhe e tradhton. Ky është një burrë të cilit ajo i dha gjithë zemrën dhe shpirtin e saj dhe ai e lëshoi atë. Dhe për shkak të kësaj, ajo zhvilloi çështje besimi. Ajo nuk dëshiron të zhgënjehet nga një burrë nga i cili priste aq shumë. Dhe kështu ajo do të zgjedhë të vendoset për një burrë të tmerrshëm që mund të presë që ta zhgënjejë vazhdimisht. Në këtë mënyrë, ajo eliminon faktorin surprizë.

  1. Shumë gra do t’i lejojnë burrat e tyre t’i bëjnë të mendojnë se kanë nevojë të ndryshojnë në mënyrë që të dashurohen.

Ka shumë djem që janë të tillë. Ata do t’i bëjnë gratë e tyre të ndjekin vlefshmërinë për të cilën kanë shumë nevojë, por kurrë nuk do t’ua japin. Këta burra e dinë se sa më shumë që mohojnë vlerësimin e tyre për gratë, aq më i dobët bëhet shpirti i saj. Dhe kështu ai e bën atë vazhdimisht deri në pikën ku e bën atë të besojë se nuk është e denjë për dashuri derisa të ndryshojë veten. /Lajmi.net/