​58 pacientë të hospitalizuar me kosonavirus

Shërbimin Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës ka njoftuar se aktualisht janë të hospitalizuar 58 pacientë të infektuar me koronavirus. Një lehonë dhe dy foshnja po ashtu janë duke u trajtuar në repartet përkatëse të infektuar me këtë virus. Bëhet e ditur se në mjekim intensiv po trajtohen me oksigjeno-terapi janë 2 pacientë. Raporti i…

Lajme

15/08/2022 13:05

Shërbimin Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës ka njoftuar se aktualisht janë të hospitalizuar 58 pacientë të infektuar me koronavirus.

Një lehonë dhe dy foshnja po ashtu janë duke u trajtuar në repartet përkatëse të infektuar me këtë virus.

Bëhet e ditur se në mjekim intensiv po trajtohen me oksigjeno-terapi janë 2 pacientë.

Raporti i datës 15 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 20 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 paciente

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 10 pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë