50 vendet ku kosovarët mund të udhëtojnë pa viza

Kosova dhe Izraeli nënshkruan më 18 qershor një marrëveshje për heqjen reciproke të vizave për qytetarët e dy vendeve. Kosovarët mund të udhëtojnë pa viza në 50 shtete të botës, ndërsa mund të pajisen me viza sapo të mbërrijnë në 39 vende.

Lajme

18/06/2024 19:09

Kosova dhe Izraeli nënshkruan më 18 qershor një marrëveshje për heqjen reciproke të vizave për qytetarët e dy vendeve. Kosovarët mund të udhëtojnë pa viza në 50 shtete të botës, ndërsa mund të pajisen me viza sapo të mbërrijnë në 39 vende.