5 fakte interesante për dashurinë

Dashuria është e ëmbël, e pastër, e dhimbshme dhe e tmerrshme, në vartësi se si juve e përjetoni atë. Por, ka disa gjëra mjaftë interesante që në realitet nuk i kemi ditur për dashurinë.

Lifestyle

01/02/2016 04:29

Kur dashuria është e vërtetë ajo të bën njeriun më të lumtur në botë, por edhe faktet që do të ju sjellim ne këtu d’o të ju bëjnë t’i diskutoni ato me miqët tuaj./lajmi.net

1. Mbajtja e dorës e të dashuruarve, u’a largon atyre dhimbjen dhe stresin.

2. “Fluturat në stomak” janë në të vërtetë, dhe janë të shkaktuara nga adrenalina.

3. Duke shikuar në sytë e njëri-tjerit, dy të dashuruar e bëjnë dashurinë më të fuqishme dhe i  shton instiktivisht partnerëve besimin në njëri-tjetrin.

4. Të menduarit për dashuri, ju bën më kreativ, më të ndjeshëm dhe më të suksesshëm.

5. Duhen vetëm 4 minuta që dy persona që janë të prirur për të qenë bashkë, të dashurohen.