5 arsye që të bëni pushim nga seksi

Arsyet pse duhet të pushoni nga seksi: 1- Sipas besimeve popullore, seksi me një të panjohur nuk ndikon në shërimin tuaj nga një traumë e mëparshme. Ju duhet t’i jepni kohë zemrës tuaj që të pushojë, para se të lejoni dikë tjetër të futet në krevatin tuaj. 2- Seksi pa dyshim që është i shijshëm,…

Lifestyle

14/03/2014 12:33

Arsyet pse duhet të pushoni nga seksi:

1- Sipas besimeve popullore, seksi me një të panjohur nuk ndikon në shërimin tuaj nga një traumë e mëparshme. Ju duhet t’i jepni kohë zemrës tuaj që të pushojë, para se të lejoni dikë tjetër të futet në krevatin tuaj.

2- Seksi pa dyshim që është i shijshëm, mirëpo ngacmimet dhe tensionet seksuale padyshim që janë gjithashtu të mira. Bëjini këto gjëra më shumë, duke u larguar disa kohë nga seksi.

3- Provoni të visheni një herë vetëm për veten tuaj dhe për askë tjetër. Largojeni mendjen nga seksi, dashuria dhe kaloni disa kohë vetëm për veten tuaj. Në këtë mënyrë ju do të dini më mirë se kush jeni në të vërtetë.

4- Ju keni disa rroba të cilët shumë shpejt do t’i pastroni. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të bëni një gjë të tillë, pasi keni hequr dorë nga seksi për disa ditë dhe ndiheni më të lirshëm.

5- Pas gjithë këtyre ditëve pushim, seksi do të vijë përsëri, dhe ju do ta bëni atë pasi me të vërtetë e dëshironi shumë, shumë. Tani, ky është seksi!