4 statusat më qesharak që na lehtësuan humbjen e Shqipërisë (FOTO)

Padyshim që humbja e Shqipërisë ishte një tronditje e madhe për të gjithë ne.

Lajme

09/10/2015 11:51

Por, këtë tronditje dhe zemërim, shumë njerëz filluan ta zbusin me statusat qesharak e ironik.

Kjo është lista e 4 statusave ndër më qesharakët që na lehtësuan pak a shumë humbjen e Shqipërisë, e që lajmi.net e sjell për ju:

1) Ndoshta edhe Enveri i vërtetë do të vepronte njësoj

2) Nuk mund të mohohet fakti që të gjithë kemi pas emocione të shumta, por disa siç duket kanë pas më shumë

3) Ndoshta Shqipëria së shpejti do ta mësoj se loja me të vërtetë nuk përfundon në minutën e 80-të

4) A thua si do të reagonte Ballisti nëse do të kishte qenë në stadium?

/Lajmi.net