35 raste aktive më koronavirus në Prishtinë

Katër raste të reja janë paraqitur sonte në Komunën e Prishtinës.

Lajme

08/06/2020 23:35

Drejtori i Shëndetësisë Bujar Gashi thotë për RTV Dukagjinin se rastet e reja janë kontakte të rasteve të mëhershme.

Gashi thotë se Prishtina deri më tani ka regjistruar 110 raste me koronavirus ndërsa 73 prej tyre janë të shëruar.

“Raste aktive në kryeqytet deri sonte janë 35, ndërsa disa raste kanë kaluar testimin e parë dhe pritet të konfirmohen si të shëruar ditëve në vijim”, tha ai.

Gashi ka shtuar se rastet e reja sot nuk lidhen me infektimet me çerdhet në Prishtinë.

Kujtojmë dy persona nga Komuna e Prishtinës kanë përfunduar me fatalitet si pasojë e infektimit me koronavirus.