Raportohet se Lajçak e Borrell kanë anuluar fluturimet dhe takimet e ditës së nesërme

Duket se emisarët Lajçak dhe Borrell kanë anuluar fluturimet dhe takimet e ditës së nesërme. Kështu ka deklaruar Ali Ahmeti duke u thirrur në informacionet që ka, përcjell lajmi.net. Ahmeti në T7 ka thënë se në fakt ishte parashikuar që takimet mund të zgjasnin deri në ora 18:00. Kujtojmë se Ahmeti ka qëndruar gjatë gjithë…

Lajme

18/03/2023 21:01

Duket se emisarët Lajçak dhe Borrell kanë anuluar fluturimet dhe takimet e ditës së nesërme.

Kështu ka deklaruar Ali Ahmeti duke u thirrur në informacionet që ka, përcjell lajmi.net.

Ahmeti në T7 ka thënë se në fakt ishte parashikuar që takimet mund të zgjasnin deri në ora 18:00.

Kujtojmë se Ahmeti ka qëndruar gjatë gjithë ditës në Ohër, ndërsa vazhdon të jetë pranë.

Duhet përmendur faktin se tashmë palët kanë shkuar në pauzën e dytë.