3 vendet kryesore në trup ku duhet të hidhni parfumin

Ka shumë gjasa që ju të mos e keni ditur këtë më parë. Mësojeni më poshtë se në cilat vende duhet ta hidhni parfumin në trup.

Lifestyle

14/10/2015 12:41

Në flokë
HairPerfume2-598x340
Sigurohuni që të spërkatni flokët me parfum së paku 10cm larg nga ato. Në këtë mënyrë, flokët nuk do të thahen dhe aroma e parfumit do të shpërndahet më shumë.

Prapa veshëve
670px-Apply-Perfume-for-a-Date-Step-5
Qafa është vendi kryesor ku aplikohet parfumi. Sidoqoftë, është më mirë që ta vendosni prapa veshëve kështu që nuk do ta dëmtoni qaforen.

Në kyçin e dorës
perfumehero
Kyçi i dorës është gjithashtu një tjetër vend i duhur për ta spërkatur me parfum. Sidoqoftë, përpara se ta vendosni parfumin, merrni një sasi të vogël të kremit kundër tharjes së lëkurës dhe vendosni ne pikat e pulsit në kyçin e dorës. Kështu, parfumi do të mbajë erë më gjatë! (lajmi.net)