2po2 nervozohet me ngjarjet në Kuvend (Video)

Ja çfarë thotë reperi 2po2 për politikanët tanë!

ShowBiz

15/10/2015 12:59

As reperit 2po2 nuk po i pëlqen gjendja në Kosovë e aq më pas ata që po e shkaktojnë këtë gjendje.

Besniku i quan hipokritë politikanët dhe ‘turp’ gjendjen në të cilën e kanë sjellë Kosovën./Lajmi.net

https://instagram.com/p/82mI9KQsp7/