Enrique Iglesias dhe Ricky Martin koncert në Shqipëri dhe më shpejt sesa mendoni

Enrique Iglesias dhe Ricky Martin do të vijnë në Shqipëri së shpejti dhe do të performojnë në Tiranë. Enrique do të vijë këtë muaj, më 30 qershor, duke i paraprirë Javës së Kulturës Spanjolle. Ndërsa Ricky Martin do të performojë në sheshin “Skënderbej” mbrëmjen e 20 korrikut. Në kuadër të turit të tij “RICKY MARTIN…

ShowBiz

07/06/2023 19:10

Enrique Iglesias dhe Ricky Martin do të vijnë në Shqipëri së shpejti dhe do të performojnë në Tiranë.

Enrique do të vijë këtë muaj, më 30 qershor, duke i paraprirë Javës së Kulturës Spanjolle.

Ndërsa Ricky Martin do të performojë në sheshin “Skënderbej” mbrëmjen e 20 korrikut.

Në kuadër të turit të tij “RICKY MARTIN SYMPHONIC”, ka vendosur që të bëjë një ndalesë edhe në Shqipëri.