24 kafshët më çuditshme që ekzistojnë në Tokë |FOTO GALERI|

Pothuajse çdo ditë kafshë të reja zbulohen, dhe këtu ne kemi zgjedhur 24 kafshët dhe krijesat më të çuditshme të cilat ekzistojnë me të vërtetë, dhe të cilat mund t'i shihni edhe me sytë e tuaj, nëse vizitoni ndonjërin nga vendet ku ato mund të gjenden. /

Lajme

14/08/2015 11:05

Zbulimi i botës nuk ka të bëjë vetëm me eksplorimin e peisazheve të bukura, pamjeve, arkitekturës apo artit, ka të bëjë edhe me gjetjen e krijesave të bukura.
Dhe ju mund të mendoni se keni parë pothuajse gjithçka që ekziston e gjallë në botë, por në të vërtetë ka ende mrekulli të cilat do t’ju habisin. Pothuajse çdo ditë kafshë të reja zbulohen, dhe këtu ne kemi zgjedhur 24 kafshët dhe krijesat më të çuditshme të cilat ekzistojnë me të vërtetë, dhe të cilat mund t’i shihni edhe me sytë e tuaj, nëse vizitoni ndonjërin nga vendet ku ato mund të gjenden. /lajmi.net

1. Peshku lakuriq me buzë të kuqe
animalyoudontknow_wcth01

 

2. Peshkaqeni Goblin
animalyoudontknow_wcth02

 

3. Milingona Panda
animalyoudontknow_wcth03

 

4. Insekti ‘Umbonia Spinoza’
animalyoudontknow_wcth04

 

5. Tenreci nuhatës
animalyoudontknow_wcth05

 

6. Flutura sy-skifer
animalyoudontknow_wcth06

 

7. Dragoi i kaltër i detit
animalyoudontknow_wcth07

 

8. Gaforrja mantis
animalyoudontknow_wcth08

 

9. Flutura e Venezuelës
animalyoudontknow_wcth09

 

10. Peshku me dhëmb njeriu
animalyoudontknow_wcth10

 

11. Antilopa Saiga
animalyoudontknow_wcth11

 

12. Gjarpëri me qime
animalyoudontknow_wcth12

 

13. Peshku papagall
animalyoudontknow_wcth13

 

14. Zogu sqep-këpucë
animalyoudontknow_wcth14

 

15. Okapi
Okapi 4

 

16. Balena me brirë
animalyoudontknow_wcth16_1

 

17. Dragoi me gjemba
animalyoudontknow_wcth17

 

18. Mara e Patagonisë
Patagonian Mara

 

19. Peshku trashalluq
animalyoudontknow_wcth19_1

 

20. Ujku i gjatë
animalyoudontknow_wcth20

 

21. Zogu i Parajsës
animalyoudontknow_wcth21_1

 

22. Mbreti i kapjes i mizave në Amazon
animalyoudontknow_wcth22

 

23. Oktapodi dumbo
animalyoudontknow_wcth23_1

 

24. Gazella Waller
animalyoudontknow_wcth24_1