20-vjeçarja kryen marrëdhënie me babain e shoqes së ngushtë, por më e keqja nuk është kjo

21:30 | 21 Dhjetor 2016

Psikologes së “The Sun” i ka ardhur një tjetër histori e çuditshme dhe e rrallë. Asaj i shkruan një 20-vjeçare e cila tregon se prej disa kohësh dilte me babain e shoqes së ngushtë, që njëkohësisht ishte edhe shoku i babait të saj.

Ajo ka treguar momentin në të cilin, babai i shoqes më të cilën u rrit e pyeti nëse ka të dashur dhe më pas iu hodh sipër. Vajza është në dilemë të madhe, pasi ajo i është dorëzuar atij. Çfarë duhet të bëjë?

Unë jam duke u takuar me babain e mikes tim më të mirë dy herë në javë. Shoqja ime dhe unë jemi të dyja 20 vjeçe dhe kemi qenë në shkollë së bashku që nga çerdhja. Prindërit tanë kanë qenë miq gjithë këto vite. Babai i shoqes sime është 45 vjeç dhe ai është i pashëm.

Disa muaj shkova për të marrë hua celularin e vjetër të mikes time. Babai i saj hapi derën dhe më tha të shkoj tek dhoma e saj për të marrë pasi ajo kishte shkuar në punë.

E mora dhe teksa po shkoja poshtë ai po qëndronte në hyrje dhe tha: “Unë mendoj se ju jeni një vajzë shumë tërheqëse. A ke të dashur?”

Kur i thashë që nuk kisha, ai vazhdoi të më pyeste nëse unë doja të kisha marrëdhënie seksuale me të. Ai tha se gruaja e tij nuk ishte e interesuar në seks pasi ajo kishte kaluar depresion disa vite më parë.

E pranova se edhe ai më dukej tërheqës dhe akoma pa përfunduar fjalinë më preku tek gjoksi. Unë u largova dhe teksa po shkoja në shtëpi ai më çoi një sms ku më tregonte se çfarë do bënte me mua në shtrat.

Ai më pyeti për të shkuar ditën tjetër, kur ai do të ishte vetëm në shtëpi përsëri.

Sapo i kam rënë ziles ai më tërhoqi në korridor dhe filloi duke më prekur. Nuk mund të prisnim për të shkuar lart në katin e sipërm dhe seksi ishte shumë i pasionuar.

Ne jemi takuar kurdo që na është dhënë mundësia por, unë e di se është e gabuar, shkruan The Sun.

Çfarë mund të bëj?

Përgjigja e Psikologes:

Ai nuk është i lirë të të dojë dhe ju jeni ajo që do të keni një zemër të thyer. Ai nuk do të rrezikojë të humbasë martesën dhe familjen e tij, ju jeni vetëm për kalim kohe.

Prindërit tuaj do të humbasin besimin në ju dhe ju do të humbni mikeshën tuaj më të mirë. Ju do të merrni një peshë të pikëllimit.

Respektoni veten për të parë se ju meritoni më mirë.

Thuaj atij që ka përfunduar dhe takohu me miken tuaj në një vend tjetër.

Dilni jashtë me shoqen tuaj për të kërkuar për një marrëdhënie me një djalë të moshës tuaj, i cili mund të jetë i hapur për të.