20 gjërat që çdo femër duhet t’i dijë patjetër

Secila femër meriton të jetojë një jetë të mrekullueshme dhe ne kemi gjetur çelësin e suksesit për këtë.

Lifestyle

02/02/2016 16:36

Këtu po ju paraqesim 20 gjërat që çdo vajzë ka nevojë ti dijë.

1. Si të ndryshojë një gomë (makine).

2. Si të heqë baterinë e makinës.

3. Si të kryejë pagesat e taksave.

4. Si të largohet nga një argument.

5. Si të vishet për ndonjë rast: nga një intervistë pune e deri në ndonjë festival të muzikës.

6. Të dijë madhësinë aktuale të sytjenave.

7. Të dijë si të gatuajë një pjatë.

8. Si të pranojë një kompliment.

9. Të dijë se të marrësh rrezikun për të bërë gjëra, është gjithmonë gjëja më e vlefshme.

10. Të dijë pilulat më të mira për kontroll të lindjes (dhe si t’i përdorë ato).

11. Si të qëndrojë ulet në një restorant, pa u ndjerë e vetmuar por me vetëbesim.

12. Si të kërkojë për promocionin që e meritojnë.

13. Si të harrojë një ish të dashur.

14. Si ti tregoni dikujt nevojat tuaja.

15. Si të pyet dikë për një takim të besueshëm.

16. Si të pranojë dhe dojë trupin e saj.

17. Kur t’i japin fund një lidhjeje.

18. Si të udhëtojnë vetëm me makinë.

19. Si të largohen nga miqtë të cilët i bëjnë të ndjehen keq.

20. Kur të thërrasin një ekspert për ndihmë.