Zgjedhen dekanët e rinj të fakulteteve në Universitetin e Prishtinës

Janë zgjedhur dhe rizgjedhur dekanët e fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Faqja zyrtare në Facebook e UP-së, ka publikuar listën me emrat e tyre. Postimi i plotë:

Lajme

23/04/2024 19:30

Janë zgjedhur dhe rizgjedhur dekanët e fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Faqja zyrtare në Facebook e UP-së, ka publikuar listën me emrat e tyre.

Postimi i plotë: