Vrasja në Pejë, reagojnë nga komuna: E ndjera për dy dekada shërbeu si asistente e stomatologut

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale – Pejë kanë reaguar për vrasjen e gruas në këtë qytet. Kjo drejtori ka treguar se Gjyljeta Ukella ka qenë punonjëse në këtë drejtori si asistente e stomatologut në Poliklinikën Stomatologjike në Pejë. Nga kjo drejtori janë ndjerë të tronditur nga vrasja e koleges së tyre. “Të tronditur thellë…

Lajme

16/04/2024 10:11

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale – Pejë kanë reaguar për vrasjen e gruas në këtë qytet.

Kjo drejtori ka treguar se Gjyljeta Ukella ka qenë punonjëse në këtë drejtori si asistente e stomatologut në Poliklinikën Stomatologjike në Pejë.

Nga kjo drejtori janë ndjerë të tronditur nga vrasja e koleges së tyre.

“Të tronditur thellë nga vrasja makabre e koleges tonë, punëntores shëndetësore te stomatologjisë të ndjerës Gjyljeta Ukella.

E ndjera Gjyljetë per dy dekada shërbeu si asistente e stomatologut në Poliklinikën Stomatologjike në Pejë.

Do të mbetet ne kujtimet e secilit koleg për punën dhe dhe urtësinë që e ka karakterizu përsonalitetin e Gjyljetes.

U prehshë në parajsë !”