Vdes Miradije Berisha: Ishte pjesë e UÇK’së dhe Policisë së Kosovës

Ka ndërruar jetë veterania e UÇK-së, Miradje Berisha. Znj. Berisha ka qene ushtare e UÇK, polici e Kosoves. Ne UÇK, ajo ka shërbyer ne Togun e Grabovcit, Brigada 114 “Fehmi Lladrovci”, Zona e Drenicës. Lajmin për vdekjen e saj e kanë bërë të ditur Veteranët Fushë Kosovë, ku kanë njoftuar se varrimi bëhet nesër (e…

Lajme

08/12/2023 22:56

Ka ndërruar jetë veterania e UÇK-së, Miradje Berisha.

Znj. Berisha ka qene ushtare e UÇK, polici e Kosoves. Ne UÇK, ajo ka shërbyer ne Togun e Grabovcit, Brigada 114 “Fehmi Lladrovci”, Zona e Drenicës.

Lajmin për vdekjen e saj e kanë bërë të ditur Veteranët Fushë Kosovë, ku kanë njoftuar se varrimi bëhet nesër (e shtunë), datë 09.12.2023, ora 15:30, në varrezat e fshatit Grabovc i poshtëm.