“Prishtina e përjetimeve”: Vlojnë minjtë e bërllogu në lagjen Kalabria

Pamje të tmerrshme tani më janë shumë të shpeshta që raportohen në kryeqytet. Ekipi i lajminet ka qëndruar në lagjen Kalabria dhe ka parë gjendjen nga afër aty, shkruan lajmi.net. Bërllog e shumë gjësende tjera, erë e pakëndshme, dhe minjë, janë disa nga ato që ndodhen në këtë lagje të kryeqytetit. Qytetarët flasin para kamerës…

Lajme

18/09/2023 17:30

Pamje të tmerrshme tani më janë shumë të shpeshta që raportohen në kryeqytet.

Ekipi i lajminet ka qëndruar në lagjen Kalabria dhe ka parë gjendjen nga afër aty, shkruan lajmi.net.

Bërllog e shumë gjësende tjera, erë e pakëndshme, dhe minjë, janë disa nga ato që ndodhen në këtë lagje të kryeqytetit.

Qytetarët flasin para kamerës për tmerrin që po i mudon./Lajmi.net