Kundërpërgjigjen serbët: Nisin të mblidhen në pjesën veriore të Ibrit

Përderisa në pjesën jugore të Mitrovicës, afër Urës së Ibrit janë mbledhur disa shqiptarë, tubim ka edhe në pjesën e veriut të banuar me serbë. Gazetari i lajmi.net nga tereni raporton se në veri të Urës së Ibrit ka nisur tubimi i serbëve në numër jo të vogël, shkruan lajmi.net. Në mes të dy grupeve…

Lajme

01/06/2023 12:31

Përderisa në pjesën jugore të Mitrovicës, afër Urës së Ibrit janë mbledhur disa shqiptarë, tubim ka edhe në pjesën e veriut të banuar me serbë.

Gazetari i lajmi.net nga tereni raporton se në veri të Urës së Ibrit ka nisur tubimi i serbëve në numër jo të vogël, shkruan lajmi.net.

Në mes të dy grupeve gjendet policia e Kosovës dhe forca të tjera ndërkombëtare. /Lajmi.net/