Keisi konfirmon se kishte lidhje dashurie me Lorencin: Është histori e mbyllur tani

Hyrja e Lorencit u komentua shumë, pasi në media u raportua se ai ishte ish i dashuri i Keisit. Lidhur me këtë po diskutohet sonte në “BBVA”, shkruan lajmi.net. Ishte Lorenci ai i cili e kishte zbuluar. Keisi e komentoi këtë teksa u shpreh e habitur se nuk e kishte ditur se Lorenci e kishte…

ShowBiz

25/03/2023 23:40

Hyrja e Lorencit u komentua shumë, pasi në media u raportua se ai ishte ish i dashuri i Keisit.

Lidhur me këtë po diskutohet sonte në “BBVA”, shkruan lajmi.net.

Ishte Lorenci ai i cili e kishte zbuluar.

Keisi e komentoi këtë teksa u shpreh e habitur se nuk e kishte ditur se Lorenci e kishte zbuluar.

Ajo tha se lidhja e tyre ishte diçka e shkurtër dhe e përfunduar.

Gjithashtu Lorenci komentoi nëse është ai i cili ka ndikuar tek ndarja e Keisit dhe Kristit./Lajmi.net/