Gjakovë: Policia tregon se është zhdukur një grua, rasti është duke u hetuar

Policia raporton se një femër është larguar nga shtëpia e saj në Gjakovë, dhe vendndodhja e saj nuk dihet. Rastin e ka raportuar një familjar i saj, ndërsa policia është duke hetuar rastin. Njoftimi i plotë: Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen…

Lajme

22/02/2024 09:30

Policia raporton se një femër është larguar nga shtëpia e saj në Gjakovë, dhe vendndodhja e saj nuk dihet.

Rastin e ka raportuar një familjar i saj, ndërsa policia është duke hetuar rastin.

Njoftimi i plotë:

Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar nga ekipet relevante. /Lajmi.net/