A u zhgënjye Orgesa Zaimi që nuk arriti në finale në festivalin “Kënga Magjike”? Këngëtarja i thotë të gjitha

Orgesa Zaimi ka marrë pjesë në festivalin “Kënga Magjike” por që fatkeqësisht nuk ka arritur në finale. Këngëtarja ka dhënë një intervistë për “Mirage” ku tregon se a është zhgënjyer nga kjo. Për ta kuptuar këtë dhe shumë të tjera, ndiqeni intervistën më poshtë:

ShowBiz

02/12/2022 18:57

Orgesa Zaimi ka marrë pjesë në festivalin “Kënga Magjike” por që fatkeqësisht nuk ka arritur në finale.

Këngëtarja ka dhënë një intervistë për “Mirage” ku tregon se a është zhgënjyer nga kjo.

Për ta kuptuar këtë dhe shumë të tjera, ndiqeni intervistën më poshtë: