18 shtëpitë më të izoluara në Botë |FOTO GALERI|

Disa nga ne pëlqejnë që t'i ikin zhurmës së qyteteve për pak kohë, kurse disa të tjerë janë në kërkim të paqes dhe qetësisë.

Lajme

10/08/2015 08:49

E këto 18 shtëpi janë të izoluara dhe larg zhurmës e tollovisë së jetës në qytete, sa që është e vështirë të besohet se ato me të vërtetë ekzistojnë, shkruan Lajmi.net.

1. Vestmannaeyjar, Islandë

farfarawayhouses-wcth01

2. Hungari

farfarawayhouses-wcth02

3. Ishulli Urup, Rusi

farfarawayhouses-wcth03

4. Rusi

farfarawayhouses-wcth04

5. Alberta, Kanada

farfarawayhouses-wcth05

6. Islandë

farfarawayhouses-wcth06

7.  Trøllanes, Ishujt Faroe

farfarawayhouses-wcth07

8. Lumi Drina, Serbi

farfarawayhouses-wcth08

9. Munnar, Indi

farfarawayhouses-wcth09

10. Islandë

farfarawayhouses-wcth10

11. Nova Scotia, Kanada

farfarawayhouses-wcth11

12. Holmur Reykjanes, Islandë

farfarawayhouses-wcth12

13. Hofskirkja, Islandë

farfarawayhouses-wcth13

14. Norvegji

farfarawayhouses-wcth14

15. Norvegji

farfarawayhouses-wcth15

16. Japoni

farfarawayhouses-wcth16

17. Skoci

farfarawayhouses-wcth17

18. Kaliforni SHBA

farfarawayhouses-wcth18

(Lajmi.net)