17 vjet nga çlirimi i Prishtinës

Sot bëhen 17 vjet kur forcat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës hynë në Prishtinë.

Lajme

11/06/2016 08:12

Kjo u bë në ditën kur hyri në fuqi marrëveshja e Kumanovës e nënshkruar më 9 qershor në Kumanovë në mes forcave të NATO-së dhe ushtrisë jugosllave.

Me këtë marrëveshje fillon edhe tërheqja e forcave serbe nga Kosova.

11 Qershori është edhe ditë e çlirimit të Prishtinës. Për nder të kësaj dite sot në kryeqytet do të ketë disa aktivitete.