17 nënshkrimet më interesante të njerëzve të famshëm gjatë historisë

2:21 | 28 Qershor 2014

Disa prej nënshkrimeve të mëposhtme

Në ditët e sotme, shumica prej nesh firmosim emrat tonë nëpër çeqe dhe dokumente të ndryshme me shkronja të thjeshta të shkrimit.

Por disa nënshkrime janë larg më të mira se tjerat, qofshin ato ilustrime të përpunuara, vizatime interesante, apo thjeshtë një dorëshkrim i mrekullueshëm.

Business Insider ka zgjedhur 17 njerëz të famshëm me nënshkrimet më interesante në gjithë historinë. Shikoni foton për të parë nënshkrimet, nga futbollisti legjendar argjentinas Diego Maradona e deri tek artisti gjerman Albrecht Dürer.