164 parashutistë tejkalojnë rekordin që e vendosën në vitin 2012 |VIDEO|

Me ndihmën e njëri tjetrit 164 manjakë të sporteve ekstreme kanë thyer rekordin për numrin më të madh të njerzve që janë lëshuar me parashutë për të formuar një një simbol në qiell.

Fun

04/08/2015 17:32

Në vitin 2012, 138 parashutistë të cilët ishin hedhur nga disa aeroplanë e ‘pushtuan’ qiellin për të thyer rekordin për formacion më të madh të krijuar nga hedhja vertikale me parashutë në histori të këtij sporti. Duke mos qenë lloji njerzve të cilët rrijnë ulur dhe i lustrojnë trofetë e tyre , kështu që komuniteti botërorë i parashutizmit u bashkuan edhe njëherë për të bërë diçka që do ta tejkalonte atë të vitit 2012, dhe zgjidhja si duke kishte qenë e thjeshtë për ta, 26 njerëz më shumë se në vitin 2012, me siguri se ‘lavdia’ do të ndahej në më shumë pjesë, por rezultatet të mahnitshme, si mund t’i shihni në pamjet më poshtë. /lajmi.net

YouTube player