16 plazhet më të çuditshme rreth botës |FOTO GALERI|

Numri i plazheve që gjenden anembanë botës është i pafund, dhe të gjithë ne duam të dijmë se cilat janë plazhet më të mira në botë. Kësaj radhe ju sjellim në një listë 16 plazhet më të çuditshme në vende të ndryshme të botës. Nga plazhet e qelqit në Kaliforni e deri tek plazhet e gjelbra të Gyanas franceze. /lajmi.net

Lajme

12/08/2015 09:42

1. Plazhi i qelqit, Kaliforni
unusual-beaches-wcth01
unusual-beaches-wcth02

2. Plazhi i fshehur, Marieta Meksiko
unusual-beaches-wcth03
unusual-beaches-wcth04

3. Plazhi i kaltër, Maldive
unusual-beaches-wcth05
unusual-beaches-wcth06

4. Plazhi i katedraleve, Ribadeo Spanjë
unusual-beaches-wcth07

5. Plazhi pink, Bahame
unusual-beaches-wcth08
unusual-beaches-wcth09

6. Plazhi Maho, ishulli shën Martin
unusual-beaches-wcth10unusual-beaches-wcth10

7. Plazhi Jokulsalron, Islandë
unusual-beaches-wcth12
unusual-beaches-wcth13

8. Plazhi ‘Vezët e Dragoit’ , Zelandë e Re
unusual-beaches-wcth14
unusual-beaches-wcth15

9. Plazhi i rërës së gjelbër, Gyana franceze
unusual-beaches-wcth17

10. Plazhi i gjelbër, Hawaii
unusual-beaches-wcth18unusual-beaches-wcth19

11. Plazhi i gjigandëve, Irlandë
unusual-beaches-wcth20
unusual-beaches-wcth21

12. Plazhi i rërës së zezë, Hawaii
unusual-beaches-wcth22
unusual-beaches-wcth23

13. Plazhi i rërës së kuqe, Galapagos
unusual-beaches-wcth24
unusual-beaches-wcth25

14. Plazhi i guacave, Australi
unusual-beaches-wcth26

15. Plazhi i rërës vjollcë, Kaliforni
unusual-beaches-wcth27unusual-beaches-wcth27
unusual-beaches-wcth28

16. Plazhi në shpellë, Algarve Portugali
unusual-beaches-wcth29