15 vendet e pabesueshme në botë që duken sikur janë në një planet tjetër (Foto)

Bota është përplot vende të mrekullueshme, të cilat duken sikur nuk janë në këtë planet por në një planet tjetër të largët.

Fun

16/10/2015 15:16

Këto vende të pabesueshme dhe të mahnitshme ndodhet në planetin tonë, apo thënë saktë në Zelandë të Re, Kinë, Amerikë, Venezuelë, Kanada, Etiopi dhe më shumë.

Nëse do t’u jepej mundësia, ju sigurisht se do të dëshironit shumë t’i vizitonit këto vende të pabesueshme për t’u parë. (lajmi.net)

Shikoni ato më poshtë:

Dunat e pikturuara, Kaliforni
alien-places-look-like-other-worlds-33__880

Pishina e nxehtë natyrore në mes të akullit, Turqi
alien-places-look-like-other-worlds-20__880

Shpella me krimbat që ndriçojnë, Zelandë të Re
alien-places-look-like-other-worlds-11-1__880

Nevada, SHBA
alien-places-look-like-other-worlds-18__880

Wyoming, SHBA
alien-places-look-like-other-worlds-21__880
alien-places-look-like-other-worlds-21-1

Plazhi që ndriçon natën, Maldive
alien-places-look-like-other-worlds-13-1__880

Akulli smerald në liqenin Baikal në jug të rajonit rus të Siberisë
alien-places-look-like-other-worlds-27__880

Malet Tianzi, Kinë
alien-places-look-like-other-worlds-5__880

Kanioni i mahnitshëm, Arizona, SHBA
alien-places-look-like-other-worlds-7__880

Vendi ku ‘bashkohen’ Toka dhe qielli, Bolivi
alien-places-look-like-other-worlds-1-2alien-places-look-like-other-worlds-1-1__880

Mali mbi re, Venezuela
roraima__880

Irlandë
alien-places-look-like-other-worlds-24__880

Plazhi i kuq, Kinë
alien-places-look-like-other-worlds-3__880

Shpella Son Doong, Vietnam
alien-places-look-like-other-worlds-38__880

Liqeni i Abrahamit, Kanada
alien-places-look-like-other-worlds-28__880