Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

15 raste të reja me koronavirus në Maqedoninë Veriore

16:22 | 6 Prill 2020

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë Veriore.

Rastet janë paraqitur në: Kumanove 8, Shkup 4, Tetovë 1, Strugë1 dhe Shtip 1.

Me 15 rastet e reja numri përgjithshëm i të infektuarve shkon në 570. Ndërsa janë regjistruar edhe tri viktima, dy në Tetovë dhe një në Shtip. Numri i përgjithshëm i viktimave shkon në 20.

Nga këto të dhëna nuk janë përfshirë testet e qendrave private për testim pasi spitalet nuk kanë punuar./AlsatM