15 mënyra unike të transportit në vende të ndryshme rreth Botës |FOTO GALERI|

Të udhëtosh në vende të ndryshme të Botës, është shumë  emocionuese, dhe kjo nuk përfundon me kaq. Secili nga ne kur  arrijmë në vendin e destinacionit, duam të eksplorojmë më shumë dhe mënyrat unike të transportit të cilat përdoren në vende të  ndryshme të Botës, janë mundësia për t'a bërë përvojën tuaj edhe më mbresëlënëse.

Lajme

10/08/2015 17:25

Në Angli me siguri se do t’a përdorni autobusin dy-katësh, apo tramvajin e Stambollit kur jeni në Stamboll. Ka mënyra dhe lloje shumë të veçanta të transportit në vende të ndryshme të Botës, dhe gjthiçka ka të bëjë edhe me kulturën dhe traditën e vendit të caktuar, ne ju sjellim të kombinuar një listë prej 15 llojeve të ndryshme të trasnportit unik në vende të ndryshme të Botës. /lajmi.net

1. Tërheqja e sajës nga dreri, Finlandë

 

2. Tramvaji, Francë

 

3. Hekurudha mbi tokë, Gjermani

 

4. Anijet me flutura, Greqi

 

5. Gondola, Itali

 

6. Topogani Madeiran, Portugali

 

7. Autobusët e Moskës

 

8. Teleferiku i Zvicrës

 

9. Tramvaji i Stambollit

 

10. Autobusi-Kamion Kanada

 

11. Lëshimi në litar çeliku, Kosta Rika

 

12. Coco Taksi, Kuba

 

13. Tërheqja e sajës nga qentë, Alaska

 

14. Barco de Totora, Peru

 

15. Treni nga bambuja, Kamboxhia