15 foto të kafshëve të shkrepura në momentin e duhur |FOTO GALERI|

Këto foto janë shkrepur në momente më të papriturat duke kapur kafshët në emocione të ndryshme; jo shpesh herë mund t'a shihni një qen duke e puthur një peshk, apo fluturat duke pirë lotët e breshkave, prandaj edhe për këto por edhe arsye të tjera këto fotografi janë unike dhe të rralla. /lajmi.net