Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

13 mënyrat që i dashuri iu thotë të dua, pa zë

23:49 | 29 Janar 2016

Iu pëlqen ta dëgjoni fjalën “të dua” dhe sa herë që e dëgjoni lumturoheni dhe duket se bota është e juaja.

Atëherë mësojeni se kur meshkujt e thonë ndër zë ose e ndjejnë këtë fjalë, pra nëse ju dëshironi të dini se kur ai nuk e thotë me zë por e ndjenë këtë zë, lexojeni këto 14 mënyra ose sjellje që nënkuptojnë fjalinë që ju e dëshironi aq shumë që ta dëgjoni.

1.Puthjet e tij janë të gjata dhe pasiononte

2.Shoqërisë së tij i pëlqen të rrijë me ty

3.I pëlqen që të rrini afër

4.Buzëqesh pasi t’iu puth

5.Iu dëgjon me kujdes

6.Mundohet që të impresionoj rrethin tuaj

7.Iu mban dorën

8.Dëshiron të jetë pjesë e aktiviteteve ku jeni edhe ju

9.Mban kontakte me sy me ju

10.Kap flokët e tij me duar që nënkupton se po ndjehet në siklet

11.Iu ruan shpinën ,kujdeset për ju

12.Iu blen dhurata

13.Gjithmonë buzëqesh kur jeni bashkë, i pëlqen të rrijë me ju